Balance Diéta

                                                                                     

 

 

 

Ne feledd, a helyszínen Vitamin EP kártyával is fizethetsz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 7 formabontó hét- életmódváltás szakértő segítséggel

 

 

A mai rohanó világban nem mindig figyelünk arra, hogy mit eszünk, sokszor  ez a legkisebb gondunk. Aztán 35-40 éves kor körül jönnek az első apró jelek, magas vérnyomás, emelkedett vércukor, koleszterin értékek, ilyenkor jelez a szervezet, VÁLTOZTASS!

Ezen a ponton sokan elkezdenek egészségtudatosabban gondolkozni, változtatnának, de nem tudják hogyan.

Ha TE is itt tartasz, akkor teljes körű megoldást nyújtok a számodra! Nincs más dolgod, mint jelentkezz a 7 formabontó hét életmódváltó programomra, kitartással, és együtt végig toljuk a 7 hetet, és meglátod az eredmény nem marad el!

Neked való a 7 formabontó hét akkor is, ha csak egészségesebben élnél, fogyni szeretnél, vagy egy megfelelő diétával  segítenéd betegséged javulását, megszűnését.

 

 

 

 

Miért válszd az egészség felé vezető út  ezt a formáját?

                       - szakértő dietetikusként végigkísérlek az életmódváltás útján

                      - egyénre szabott életmódváltást kapsz, nem csak általános ismereteket

                      - 7 hét alatt véig segítelek, heti egy konzultációkkal, illetve bármikor támogatlak, ha problémád merül fel

                      - telefonon, Facebookon, email-ben, bármikor megkereshetsz és együtt megoldjuk a nehézségeket is a program ideje                                 alatt, nem csak heti egyszer számíthatsz a segítségemre

                      - a siker garantált, 7 hét után, vékonyabb, fitteb, egészségesebb leszel, jobban érzed magad a bőrödbensmiley

 

 

Miből áll a program?

                      - 1. hét: az első konzultáció állapotfelmérésből, a táplálkozási szokásaid , életritmusod, egészségi állapotod megismerését  szolgáló kérdőív kitöltéséből, illetve egy táplálkozási tanácsadásból áll.

Időtartama 1,5-2 óra 

                     - 2-7. hét: heti egyszeri kontroll, mely során testtömegmérés, egyénre szabott étrended átbeszélése történik, és az esetlegesen felmerülő nehézségek megoldását együtt megkeressük. 

Időtartama 30 perc

 

 

 

Ne gondolkozz! Jelentkezz most, megéri, válts egy egészséges jövőre!

 

                                                                    A 7 formabontó hét életmódváltó program ára:  29.990Ft

 

 

 

Ne habozz, várlak! Együtt könnyebben megy!

 

 

Jelentkezésért katt a gombra!

 

 

 

Szeretnél értesülni minden Balance diéta újdonságról?

 

Iratkozz fel a hírlevelemre, és képben lehetsz az aktuális diétákkal  kapcsolatban, illetve azonnal értesülsz a legújabb egyensúly pillanatok receptekről, mely segíti a diétád betertását, változatossá teszi az étrendedet!

 

Ugye, hogy kihagyhatatlan ? smiley

Jelentkezz gyorsan!

 

 

 

Üdvözöllek a Balance diéta oldalán!

 

Müllerné Takács Viki vagyok, dietetikus. Szerencsés embernek gondolom magam, hiszen a hivatásom a szenvedélyem, és a szenvedélyem a hivatásom. Küldetésemnek érzem az egészséges táplálkozás prevenciós mivoltának terjesztését, illetve a betegségek diétával történő kezelésének ismertetését. Nagy öröm számomra  a sok mosolyt látni a pácienseim arcán, melynek hátterében a diéta segítségével elért állapotjavulás és gyógyulás áll. Személyes konzultációért keress bátran, én segítek. Hidd el, együtt könnyebben megy! Konzultáció előre egyeztetett időpontban.

Bejelentkezés telefonon : 0620/58-4247-58.

 

Felhívom a figyelmed, a honlapom  "Fókuszban" oldalára, ahol különböző diétákról, betegségekről írok, amelyben megjelenik a tudományos háttér ugyanúgy, mint a személyes véleményem is. smiley 

Ha nincs ötleted, mit főzz ma, akkor az Egyensúly pillanatok menüpont alatt rengeteg hasznos inspirációt találsz. Ott az általam készített ételek receptjé, elkészítését, tápanyagtartalmát találod meg.

 

Kellemes szemezgetést kívánok!