Balance Diéta


Müllerné Takács Viktória vagyok, sok éves klinikai tapasztalattal a hátam mögött, jelenleg Pakson dolgozom vállalkozó dietetikusként. 2002-ben  a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán dietetikus és élelmiszer manager diplomát szereztem. A dietetika nem csak a munkám, hanem a hivatásom is.

Két gyermek boldog, kiegyensúlyozott édesanyja vagyok.

Harmóniában élünk együtt a kis családomban. Ennek a harmóniának elengedhetetlen feltétele az egészségünk.

A helyes táplálkozással hihetetlenül sokat tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében.

Hiszem, hogy ennek alapjait már egész pici gyermekkorban el kell kezdeni lerakni, és folyamatosan építgetni kell. Tudom, ez egyáltalán nem egyszerű feladat, mellyel én is megküzdöm minden nap. Gyakorló anyaként és dietetikusként, sok tapasztalattal, ötlettel hatékony segítség lehetek a válogatós, a túlsúlyos, az ételallergiás, és egyéb betegségekkel együtt élő gyermekek étrendjének kialakításában.

A gyermekek táplálkozása csak egy szegmense tevékenységemnek, foglalkozom a felnőttek, sportolók diétájának felépítésével , legyen szó akár egészséges táplálkozásról, várandós, szoptatós anyákról, fogyókúráról, cukorbetegségről, ételallergiáról, emésztőrendszeri , szív-, érrendszeri, autoimmun, nőgyógyászati betegségekről, illetve minden olyan állapot esetén, amelyre a táplálkozás hatással van.

Nem vagyok a szélsőségek embere, úgy az életben, mint az általam összeállított diétkban sem. Mindig az egyensúlyara törekszem, az étrendekben is a megfeleő Balance elérése fontos számomra. Kiemelten figyelek arra, hogy egy hosszú távon tarható,egészséges táplálkozás, életmód kialakítását segítésem a pácienseimnél, ami nem tiltásokon alapszik. Azt hiszem ezért sikerült már több száz embert eredményesen hozzásegíteni a céljai eléréséhez (fogyás, egészség helyreállítása).

Forduljon hozzám bizalommal! smiley


Időpont egyeztetés telefonon: 06-20/58-427-58